Janna Ehrnstén on QL Protection Oy:n uusi myyntipäällikkö

QL Protection Oy on nimittänyt yrityksen uudeksi myyntipäälliköksi Janna Ehrnsténin. Jannan tausta on vahvasti kansainvälinen, ja hän on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa jo kolme vuosikymmentä.

”QL Protectionin kuukausiveloitusperusteinen viemäristön huoltosopimusmalli on uusi, mielenkiintoinen, älykäs ja innovatiivinen tuote, joka herätti mielenkiintoni ja innostukseni heti”, Janna kertoo. ”Koen, että tässä konseptissa on oikeasti järkeä, ja että se on toimiva vaihtoehto ihan jokaiselle taloyhtiölle”.

Markkinoille syksyllä tuotu viemäristön huoltosopimusmalli haastaa perinteisen massiivisen putkiremontin ja vastaa markkinoilla syntyneeseen tarpeeseen. Kalliin kertakorjauksen sijasta viemäristöä huolletaan sopimuskaudella pitkäjänteisesti, kohdennetusti, oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti. Koska QL Protection käyttää pääosin VTT:n sertifioimaa viemäristön sukitusmenetelmää, vältytään suurilta purkutöiltä ja asumishaitoilta kiinteistössä. Ympäristökin kiittää, kun mitään ei korjata turhaan.

”Tämä on helposti lähestyttävä ja loogiseen ajatteluun perustuva tuote, joka tukee ennakoivaa ja kustannustehokasta taloyhtiön ja kiinteistön talouden hoitoa. Se tuo myös mielenrauhaa, koska sopimuskaudella ei tule kustannusyllätyksiä. Olen innoissani ja ylpeä, kun pääsen lisäämään tietoisuutta tästä erinomaisesta tuotteesta ja kehittämään QL Protection Oy:n liiketoimintaa”.

Kysy lisää

Janna Ehrnstén
Myyntipäällikkö
Puh. 044 732 5822
janna.ehrnsten@quattrolining.fi