Viemäristön asiantuntija- ja korjauspalvelut

Vastuullinen ja kustannustehokas tapa suunnitella ja toteuttaa viemäristösaneeraus


Kotimainen Quattro Lining optimoi kiinteistön viemäristön elinkaaren minimoimalla riskit ja turhat työt.

VIEMÄRISTÖN ELINKAAREN OPTIMOINTI PITKÄN TÄHTÄIMEN SUUNNITELMAN AVULLA

Kuntokartoitus


Viemärin kunto ja elinkaaren vaihe määritetään kuvaamalla putket. Kokeneiden asiantuntijoidemme ammattitaito yhdistettynä älykkääseen teknologiaan ja viemärien tietokantaan tuottavat luotettavan ja ajantasaisen tilannekuvan.

Lue lisää

Korjaussuunnitelma


Korjaussuunnitelman avulla varmistetaan, että oikeat asiat korjataan oikeaan aikaan, ilman turhia remontteja. Optimoimme viemärin käyttöiän sekä kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset eri vuosille kustannustehokkaasti.

Lue lisää

24h-huoltopalvelu


Viemäristön 24h-huoltopalvelu on kustannustehokas ja ennakoiva tapa vahinkojen hallintaan. Asiakas saa heti tietoon mistä tukos johtuu sekä korjaavat toimenpide-ehdotukset. Palveluun sisältyy päivystys ympäri vuorokauden.

Lue lisää

Korjaukset


Viemäristön saneeraukset ja korjaukset teemme vuosien ammattitaidolla, luotettavasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

PTS-palvelulla luodaan kestävät puitteet erilaisten kiinteistöjen viemäristön elinkaaren optimoinnille

Suomalaisen Quattro Liningin vastuullinen ja kustannustehokas PTS-palvelu (pitkän tähtäimen suunnitelma) toteuttaa liikekiinteistöjen ja asuinrakennusten viemäristön palvelut kokonaisvaltaisesti modernia teknologiaa hyödyntäen.

VARAA ESITTELYSOITA 040 903 1388
01 – ASUNTO-OSAKEYHTIÖT

Rakennuskannan ikääntyessä myös korjausvelka kasvaa, mutta samalla kustannukset nousevat. Suunnitelmalliset ja ennakoivat viemäristön korjaus- ja asiantuntijapalvelumme mahdollistavat oikea-aikaiset ja kustannustehokkaat korjaukset. Samalla vältetään turhat remontit ja saadaan säästöä. Tämä mahdollistaa remonttien jyvittämisen esimerkiksi yhtiövastikkeisiin.

02 – LIIKEKIINTEISTÖT JA HOTELLIT

Taloudelliset ja vastuulliset ratkaisumme mahdollistavat ajantasaisen suunnitelman siitä, mitä pitää korjata ja milloin. Pystymme toteuttamaan palvelut aina kartoituksesta korjaukseen kiinteistön käyttöasteen mukaan, ilman, että toimintaa tulee keskeyttää missään vaiheessa.

03 – KOULUT JA SAIRAALAT

Rakennuskannan ikääntyessä, korjausvelan kasvaessa ja kustannusten noustessa palveluidemme avulla vältetään turhaan remontit ja toimitaan vastuullisesti. Näin myös korjausvelan kasvuun voidaan reagoida ennakoivasti. Palvelut voidaan toteuttaa kiinteistön käyttöasteen mukaan, ilman, että toimintaa tarvitsee keskeyttää missään vaiheessa.

Pts-laskuri

Viemäreiden PTS-palvelun hinta-arvio

Tämän laskurin avulla saat alustavan hinta-arvion kiinteistösi korjaustarpeen arvioinnille