Sukitus on sertifioitu, kustannustehokas korjausmenetelmä

Viemäristön sukitus eli sujutus on viemäristön sisäpuolinen korjaus-/saneerausmenetelmä. Quattro-sukituksella on VTT:n sertifikaatti. Korjausmenetelmä on kokonaissertifioitu lattiakaivosta kunnalliseen viemäriin saakka.

Yli neljäkymmentä vuotta lisää käyttöikää

VTT:n mittavien testien perusteella Quattro-sukitus lisää viemäriputkiston ja kaivojen käyttöikää vähintään neljälläkymmenellä vuodella. DIBt:n (Deutsches Institut für Bautechnik) tutkimusten mukaan sukitetun viemäriputken käyttöikä on vähintään 40–50 vuotta.

Quattro-sukituksella saneeratuilla viemäreillä on samat ominaisuudet ja käyttöikäodotukset kuin uudella muoviviemärillä.

Quattro-sukituksella saneeratuilla viemäreillä on samat ominaisuudet ja käyttöikäodotukset kuin uudella muoviviemärillä. Putken voi aikanaan sukittaa uudelleen.

Vaivaton, joustava ja kustannustehokas

Viemäriputkistojen sukitus yhdistettynä QL Protection -huoltosopimuspakettiin on todennäköisesti kiinteistön omistajan kannalta kokonaisedullisin vaihtoehto:

  • Kun korjataan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, kalliit akuuttikorjaukset vähenevät tai jäävät pois kokonaan.
  • Kiinteistön arvon ylläpitäminen on tärkeää remonttien rahoitusta ja vakuutuksia silmällä pitäen. Kun viemäristö on huoltosopimuksen piirissä, korjausvelka ei pääse kasvamaan ja kiinteistön arvo viemäristön osalta säilyy. Alentunut vuotoriski voi tuottaa säästöä vakuutusmaksuissa.
  • Mikäli palvelu kustannetaan hoitovastikkein, säästyy taloyhtiö lainan nosto- ja hoitokuluilta.
  • Huoltosopimuksen puitteissa tehtävistä korjaustöistä aiheutuvat haitat ja oheisjärjestelyt ovat huomattavasti tavanomaista putkiremonttia siedettävämpiä: poismuuttoa ei tarvita, jolloin kustannuksia aiheuttavia kiinteistön käyttökatkoksia ei synny.

Mitä huoltosopimus maksaisi sinun yhtiössäsi?

Laske hinta-arvio laskurillamme!

Hintalaskuri

Huoltosopimus vai perinteinen täyskorjausurakka

Viemäristön huoltosopimus on todennäköisesti kiinteistön omistajan kannalta kokonaisedullisin vaihtoehto.

Lue lisää

Viisi hyvää syytä valita viemäristön huoltosopimus

Kiinteistön omistajana sinulla on useita hyviä syitä valita viemäristön huoltosopimus kertakorjauksen sijaan.

Lue lisää

Huoltosopimuspaketin sisältö

Suunnitelmallisuus, elinkaariajattelu, kustannustehokkuus. Huoltosopimuksen puitteissa homma toimii!

Lue lisää

Kenelle huoltosopimus soveltuu?

Kun haluat ylläpitää kiinteistösi arvoa ja investoida viemäristön jatkuvaan ylläpitoon kalliin kertakorjausurakan sijaan, QL Protection -huoltosopimus on valintasi.

Lue lisää