QL Protection

-huoltosopimuspaketin sisältö

QL Protectionin viemäristön huoltosopimus on palvelu, jonka asiakas ostaa kiinteistön viemäristön huoltoa ja kunnon ylläpitoa varten.

QL Protection ottaa vastuun viemäreiden kunnosta ja toimivuudesta sopimuskauden ajaksi: viemäristön kuntoa tarkkaillaan ja ylläpidetään tarvittavin korjauksin, jolloin esimerkiksi vuotovahinkoja ei pääse syntymään.

Huoltosopimus hinnoitellaan kiinteistön iän, tyypin ja korjaushistorian pohjalta. Sopimus solmitaan määräajaksi (5-15 vuotta), ja määräajan jälkeen sopimusta voidaan jatkaa toisella määräaikaisjaksolla.

Laske kustannusarvio kiinteistöllesi tai ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää palvelumallistamme.

HintalaskuriOta yhteyttä

Pohjatyöt

Viemäristön tilan kartoitus ja dokumentointi, sopimusehtojen ja kuukausihinnan ankkurointi, sopimuksen allekirjoitus

Kiinteistön remonttihistoria käydään läpi ja todennetaan viemäristön nykytila. Tehdään arvio todennäköisistä ja akuuteista korjaustarpeista ja annetaan lopullinen kuukausihintatarjous. Määritetään muut sopimuksen kannalta olennaiset asiat ja vahvistetaan sopimus allekirjoituksin.

Ylläpito ja valvonta

Viemäristön kunnon tarkkailu ja kuntoa parantavat ja ylläpitävät korjaukset

Sopimuskaudella viemäristön kuntoa tarkkaillaan ja samalla hoidetaan tarvittavat korjaustoimet.

Korjausmenetelmät

Putket: Sukitus eli sujutus on nopea ja vaivaton menetelmä

Käytämme VTT-sertifioitua Quattro-sukitusmenetelmää, jossa vanhaan putkeen asennetaan epoksihartsilla kyllästetty tehdasvalmisteinen joustava polyesterisukka. Täyssukituksessa haarakohtiin asennetaan aina haaravahvike. Lopputuloksena on 2-5 mm:n paksuinen, tiivis, yhtenäinen ja rakenteellisesti itsekantava tasalaatuinen haponkestävä putki. Sukitetun putken sertifioitu käyttöikä on vähintään 40 vuotta.

Käyttämämme menetelmä on joustava: kiinteistön käytettävyys säilyy ja myös muiden remonttien tekeminen on mahdollista samaan aikaan.

Sukitetun putken sertifioitu käyttöikä on vähintään 40 vuotta.

Vaihdettavat viemärit

Jos korjattava viemäri on näkyvillä ja helposti vaihdettavissa, rikkoutunut viemäri vaihdetaan uuteen viemäriin. Viemärinä käytetään tapauskohtaisesti joko uutta muoviviemäriä tai valurautaviemäriä. Myös viemäreiden painaumat korjataan perinteisillä menetelmillä eli oikaisemalla viemäri ja vaihtamalla se uuteen viemärinosaan.

Lattiakaivot

Valurautaisista lattiakaivoista porataan vanha hajulevy pois, kaivo pinnoitetaan uudelleen ja siihen asennetaan uusi hajulevy huoltotulpalla. Vaihtoehtoisesti voimme saneerata lattiakaivon käyttämällä muovista lattiakaivoinserttiä.

Viestintä

Tiedon jakaminen lisää asiakastyytyväisyyttä

Siksi kaikkien korjaustöiden aikana viestitään sekä asiakkaan että kiinteistön käyttäjien suuntaan aktiivisesti ja oma-aloitteisesti.

Huoltosopimus vai perinteinen täyskorjausurakka

Viemäristön huoltosopimus on todennäköisesti kiinteistön omistajan kannalta kokonaisedullisin vaihtoehto.

Lue lisää

Viisi hyvää syytä valita viemäristön huoltosopimus

Kiinteistön omistajana sinulla on useita hyviä syitä valita viemäristön huoltosopimus kertakorjauksen sijaan.

Lue lisää

Quattro-sukitusmenetelmä

Quattro-sukitusmenetelmä on VTT:n kokonaissertifioima – lattiakaivosta kunnalliseen viemäriin saakka.

Lue lisää